Faste arrangement

En del arrangementer i kirken finner sted til relativt faste tidspunkter og er åpne for alle som ønsker å delta. Under ser du en liten oversikt over disse. De blir også annonsert i kalenderen på høyre side på nettsidene.

Kveldsmessen

Levende lys
Tidspunkt: onsdager kl. 19 – 21
Messen varer 30 – 45 minutter og deretter serveres kveldsmat.
Fri entre.

Onsdagsmessen er for hele mennesket og ordet er ikke nødvendigvis det viktigste. Like viktig er hva som treffer deg av musikk og sang, stillhet og bønn. Dette kan være en kveld for ettertenksomhet. Etter messen inviterer vi til et avslappet bordfellesskap der praten går fritt.

Dialog

Tidspunkt: Siste tirsdag i hver måend

«Dialog» er et møtested for ny innsikt, den gode samtalen og den friske debatten. Et sted der egne oppfatninger utfordres, horisonter utvides og interesser næres. Det planlegges fire arrangement hvert halvår og temaet for vårens program er «Frihet».

Møtene begynner kl 19.30, men kom gjerne litt før for en kaffekopp. Etter foredraget er det anledning til spørsmål og kommentarer fra tilhørerne. Og mer kaffe.

Gratis entre.