Faste arrangement

En del arrangementer i kirken finner sted til relativt faste tidspunkter og er åpne for alle som ønsker å delta. Under ser du en liten oversikt over disse. De blir også annonsert i kalenderen på høyre side på nettsidene.

Kveldsmessen

Levende lys
Tidspunkt: onsdager kl. 19 – 21
Messen varer 30 – 45 minutter og deretter serveres kveldsmat.
Fri entre.

Onsdagsmessen er for hele mennesket og ordet er ikke nødvendigvis det viktigste. Like viktig er hva som treffer deg av musikk og sang, stillhet og bønn. Dette kan være en kveld for ettertenksomhet. Etter messen inviterer vi til et avslappet bordfellesskap der praten går fritt.

Den stille timen

Tidspunkt: Starter over jul – følg med for tidspunkt
Fri entre.

«Den stille timen» er en mulighet for å komme til kirka og være sammen i stillhet. Her skal ingenting skje. Alle er velkomne til å delta, uansett om man har noen religiøs tilhørighet/tilknytning eller ikke.

Dialog

Tidspunkt: Siste tirsdag i hver måend

«Dialog» er et møtested for ny innsikt, den gode samtalen og den friske debatten. Et sted der egne oppfatninger utfordres, horisonter utvides og interesser næres. Det planlegges fire arrangement hvert halvår og temaet for vårens program er «Frihet».

Møtene begynner kl 19.30, men kom gjerne litt før for en kaffekopp. Etter foredraget er det anledning til spørsmål og kommentarer fra tilhørerne. Og mer kaffe.

Gratis entre.

Vårens «Dialog»-program:

Dialogmøter - bilde vår

Øverst fra venstre: Bård Vegard Solhjell, Sidsel Wold, Henrik Syse og Vigdis Vevstad er vårens «Dialog»-stemmer på SAGA.

27. januar: Stortingspolitiker Bård Vegard Solhjell(SV) snakker om hvordan vi skal forstå politisk frihet i dag.
24. februar: Forsker og rådgiver Vigdis Vevstad innleder om flyktningers frihet til å søke beskyttelse (asyl).
24. mars: FilosofHenrik Syse spør hva religiøs frihet betyr i dag.
28. april: NRK-journalistSidsel Wold avslutter «Dialog»-møtene om frihet med refleksjoner rundt konflikten mellom Israel og Palestina. Hva er frihet i et så betent samfunn? Sidsel Wold ble vinner av Ytringsfrihetsprisen 2014.

Between

Går du i 5., 6., eller kanskje 7.klasse? Da har vi et supert tilbud til deg!Between

Annen hver fredag vil vi arrangere ”Between-treff” for din aldersgruppe. Vi flytter tilbake til Sagbrukveien 2, i vår nye Son kulturkirke – SAGA!

Vi har air-hockey, du kan spille bordtennis og innebandy og drive med forskjellige hobby-ting.
Du kan også være der og slappe av sammen med venner, eller dra dit for å møte nye venner fra hele Son og Vestby.

Vi spiser også vafler eller noe annet godt, og før maten får du høre en liten bibelhistorie.

Tidspunkt for samlingene første halvår 2015:
9. og 28.januar – 18.00 – 20.00
6. og 27.februar – 18.00 – 20.00