Åpen kirke gjennom hele sommeren

Fra 7. juni inviterer Son kulturkirke til åpen kirke hver mandag fra kl. 19 – kl. 21. Dette er en forsiktig start på gjenåpning av kirka.

Det er tent levende lys i kirkerommet – et stille, men kraftfullt rom med en lun atmosfære. Du kan være 5 minutter eller 50 minutter, det bestemmer du. Her er rom som åpner opp for ettertanke, ro og meditasjon. Kanskje har du også lyst til å tenne et lys, for deg selv eller noen du bryr deg om. Det er trygt å komme, alt skjer innenfor gjeldende smittevernregler. Hjertelig velkommen.

Ingen andre arrangement før etter sommeren

Det har vært mye frem og tilbake med alle typer arrangement siden 12. mars i fjor. Vi har siden den tid holdt to konserter og to Dialog-arrangement, hatt noen samlinger rundt barnekor, onsdagsmesse og tirsdagskafe og litt Åpen kirke, men har måttet avlyse eller utsette det meste. Under slike uforutsigbare rammer er det ikke mulig å tilby gode arrangement og vi har derfor besluttet å utsette alt til over sommeren.

Etter sommeren håper vi pandemien er under god kontroll og vi ser frem til å invitere til et mangfold av gode opplevelser. Inntil da: hold ut!

Beste hilsen
Husstyret