Konsert med Kristin Skaare trio søndag 5. mai kl. 19.00

Kristin Skaare - til nettet

Du har garantert hørt henne spille på plater og konserter med halve musikkbransjen siden 90-tallet, og har du barn i skolealder har de ikke kunnet unngå å høre sangene hennes (fra TVaksjoner, Salaby m.m), selv om dere kanskje ikke er klar over at det er Kristin som har laget musikken? Nå har du sjansen til å høre henne på SAGA! Kjøp billetter her!

Kristin Skaare er en av landets mest brukte pianister og studiomusikere, har medvirket som arrangør og musiker for en rekke internasjonale stjerner, og her hjemme har du kunnet høre henne med Kari Bremnes, Anne Grete Preus, Ola Bremnes for å nevne noen. Hun medvirker på 10 nominasjoner til Spellemann og 4 Spellemannspriser, Kristin har vært musikalsk leder for flere musikkteater oppsetninger ved Nationaltheatret, hatt egne soloforestillinger, bidratt på ca 100 norske/ internasjonale album, gitt ut 5 album som artist.

De senere årene har hun også jobbet som komponist, hatt en rekke bestillingsverk og mottatt prestisjetunge priser for sitt arbeid som musiker og komponist.

Nylig har hun etablert prosjektet ‘Kilde – musikkmeditasjoner’ i flere Oslokirker, der man kan ligge mens man lytter/mediterer/hviler til musikken.

Kristin Skaare Trio springer ut av bestillingsverk for Vossajazz i 2013, her har hun håndplukket medmusikere fra aller øverste hylle:
Gjernund Silset kontrabass (Sissel Kyrkjebø, Odd Nordstoga)
Erland Dahlen trommer/ perkusjon (Nils Petter Molvær, Madrugada)

Dere inviteres til en vakker stemningsfull konsert:
Disse musikerne klarer på en helt egen måte å berøre, de har et enestående samspill basert på improvisasjon, trioen skaper store rom – også for ettertanke og sjelehvile.
Som få andre får de fram det enkle, uten at det blir banalt.

Musikkpressen skriver:
«Musikk som går rett i ryggmargen. Vakrere pianospill er det nesten ikke mulig å finne» (Jan Granlie, Jazznytt)

«I et par tiår har pianisten, trekkspilleren, komponisten og arrangøren Kristin Skaare spilt ei viktig rolle i norsk musikkliv.
Vi snakker nemlig om en av de aller mest inderlige og allsidige tangentbehandlerne innen et grenseløst musikklandskap kongeriket har å by på.
…De som vil unne seg sjøl eller andre i sin nærhet noe godt, varmt og inderlig – trenger ikke å lete videre.» (Tor Hammerø, Nettavisen)

«Grenselaust vakkert. Den vakraste plata denne hausten»
(Roald Helgheim, Dagsavisen)

Hør Kristin Skaare på spotify!

Pris: 300 kroner – Kjøp billetter her!

Åpen kafé fra 19.00