Konsert med Lars Lillo-Stenberg, lørdag 29. januar kl. 19.00

Lars Lillo-Stenberg har gjennom hele den lange deLillos karrieren også fungert som soloartist. Lars gjør en rekke opptredener hvert år, og nå skal vi få gleden av å høre ham solo i  Son kulturkirke. Kjøp billetter her!

Sett-listen varierer, men med både Prøysen og gamle norske skolesanger på reportoaret, har Lars sine konserter ofte inkludert de yngre så vel som de eldre. Likevel er de mer spesielle og nakne fremførelsene av både kjente og ukjente deLillos-sanger det som har gledet publikum aller mest.

Det er aldri helt lett, selv for ham selv, og forutsi hva som dukker opp iløpet av en konsertkveld. Ikke se bort fra urfremførelser av sanger som kanskje aldri blir spilt mere enn en gang. Det blir garantert en unik kveld i Son kulturkirke lørdag 29. januar.