Konsert med Lill Lindfors lørdag 21. april kl. 19.30

Lindfors - nettet

Lill Lindfors er en av Skandinavias mest allsidige og folkekjære artister. Nå kan du høre henne i Son kulturkirke – SAGA. Billetter kan kjøpes her!

Som sanger har Lill Lindfors dekket veggene med mange gullplater, dukket opp i revyer, musikaler, filmer og skuespill. 1998 ble hun utnevnt til den svenske UNICEF Goodwill-ambassadør og har et lidenskapelig engasjement for utsatte barn og jenters utdanning i verden.
I et intervju med Aftenposten for en tid tilbake, ble Lindfors spurt om hemmeligheten bak all sin ustanselige energi. Hun svarte:

– Nå må jeg le. Det er jo så utrolig vitaliserende å få stå og synge, særlig med fenomenale musikere! Ja, en ren helsekur er det. Entusiasmen som jeg alltid blir mottatt med i Norge, er en vidunderlig helsekur i seg selv. Hva annet skal jeg gjøre enn å stå på scenen?, sa Lindfors.

Med sin varme, raushet og humor, har Lill Lindfors opp gjennom årene skapt en offentlig kontakt som er temmelig unik. Hennes forestillinger er preget av frihet og lek, ydmykhet og glede, alt med et sterkt ønske om å skape noe nytt. Da hun holdt konsert i Bergen for et års tid siden, skrev anmelderen i Bergens Tidende følgende: “En helstøpt og imponerende forestilling med en vital og spenstig underholder.”

Gjenhør med gode gamle slagere
I Son kan man forvente å høre slagere som «En Sån Karl», «Du Är Den Ende», «En man i byrån», «Sången Han Sjöng Var Min Egen» og «Musik ska byggas utav glädje». Hun vil også synge kjente internasjonale slagere og dykke innom den rikholdige svenske visesangtradisjonen der navn som Cornelis Vreeswijk og Evert Taube er sentrale

– Lindfors stiller med fullt band i Son kulturkirke. Fem musikere vil stå på scenen og gjøre dette til en festkveld. I og med at konsertlokalet er så intimt, er dette en unik mulighet til å komme svært tett inn på musikerne som opptrer, sier Svein Gran.

Billettpris: 350 kroner. Billetter kan kjøpes her!