Konsert med Liv Kreken lørdag 17. Mars kl. 19.30

Lilv kreken - nettet 2

Vår lokale visesanger Liv Kreken gleder seg til å spille på SAGA.

Det er ikke alle som vet at Son huser en svært anerkjent visesanger og visekomponist i Liv Kreken. Hun har gitt ut to album, den siste i 2013 på det anerkjente plateselskapet Kirkelig kulturverksted.

Liv Kreken fra Jostedal i Sogn er ingen debutant verken på plate eller som scenekunstner. Hun har vært aktiv utøver siden hun første gang opptrådte offentlig alene som 11-åring på 17. mai og har holdt en rekke konserter i Norge, Sverige og Finland. Liv har fått låtskriverklubben Nye Skalders ærespris og har mottatt stipend fra Norsk komponistfond. I 2010 utga hun debutplaten ”Søt og snill”, mens albumet hun ga ut i 2013 heter “Dim Sum”. Liv Kreken er kjent for sitt sterke sceneuttrykk og sine gode tekster. Hun er også glad i å blande sjangere.

Vi har tatt en liten prat med Liv i forkant av konserten:

– Hva tenker du om å spille lokalkonsert i Son, hvor du selv bor?
– Det blir veldig fint, jeg har jo opptrådt en del her, også i mer uformelle settinger, men det blir fint å holde en konsert her igjen. Jeg har selv vært med i konsertgruppa på SAGA, og ser fram til å selv spille her, ikke minst siden konsertlokalet har fått så mye skryt fra anerkjente artister og lydteknikkere.
Det er også hyggelig å gjøre konserten sammen med Vegard Iversen. Vi har spilt mye sammen før, men det har vært mer sporadisk de siste årene.

– Hva vil du legge vekt på under konserten? Hva slags låtmateriale?
– Det blir nok en del av det stemningsfulle materialet siden det er så bra lyd på SAGA, men jeg kommer nok ikke unna et par rampete viser også.

– Vil du spille mest nytt eller gammelt materiale?
– I tillegg til et par av de «faste» visene, vil jeg nok spille en del av mitt mer ukjente materiale. I tillegg har jeg noen nye viser som jeg også vil framføre.

- Nye viser, sier du. Betyr det at du har et nytt album på gang?
– Jeg har alltid noe på gang, men ingen umiddelbare planar om å spille inn et helt album. Musikkbransjen har forandret seg, og siden jeg heller ikke er helt sikker på i hvilken retning min musikalske framtid går, så kan det vere at jeg heller gir ut enkeltlåter enn å produsere et helt album, avslutter Liv Kreken.

Kjøp billetter til konsrten her.

Billettpris: 200 kroner.

Konserten starter 19.30. lørdag 17. mars, men det er kafé i peisestua fra 18.30.

Velkommen til stemningsfull og varm visekonsert på SAGA!