Konsert med Silje Nergaard, Anita Skorgan, Iren Reppen, Henning Kvitnes, Eline Smith og Hallvard Holmen – torsdag 25. april kl. 20.00

Velkommen til en fantastisk vårkveld i Son Kulturkirke SAGA, der noen av landets fremste artister stiller opp for støtteaksjonen ”Sara til Moskva”. Sammen med Silje Nergaard, Anita Skorgan, Iren Reppen, Eline Smith vil vi få en unik konsertopplevelse helt utenom det vanlige! Kveldens konferansier er skuespiller Hallvard Holmen, som vil binde det hele kvelden sammen på sitt herlige vis. Kjøp Billetter her!

SILJE NERGAARD er utvilsomt Norges mestselgende jazzartist med totalt 15 utgivelser gjennom en karriere som strekker seg over 20 år. Fra øyeblikket hun steg inn på den norske musikkscenen som 16-åring, etablerte Silje seg som en av landets sterkeste låtskrivere. Silje turnérer jevnlig i hele Europa, og besøkte Son sist i 2017. Nå er hun altså tilbake med smakebiter fra sin rikholdige karriere!

ANITA SKORGAN har definitivt vært en av våre aller mest folkekjære artister gjennom mange tiår. Helt fra 1972 til nå har hun virket som artist, komponist og musiker. Hun har gitt ut 16 CDer, vært med på utallige TV-opptredener, turnert Norges kirker med julekonserter, spilt i film og musikaler, representert Norge fire ganger i MGP og gitt ut bok. Anita Skorgan besøkte Såner Kirke i 2013, og nå bli hun endelig å høre i Son Kulturkirke.

IREN REPPEN er skuespiller og artist. Hun har hatt en mangslungen karriere som skuespiller innen teater, film og TV, og ledelse innen samme felt. Iren Reppen høstet mye oppmerksomhet for forestillingene «Det e hardt å være Mainn» og «Det e hardt å være to”, og er nå aktuell med oppfølgeren ”E det hardt å være Peer?”. Iren Reppen har i fem år arbeidet som kunstnerisk leder for Peer Gynt AS, som setter opp Ibsens mest kjente verk ved Gålåvatnet. Reppen besøker Son for første gang, og vi gleder oss til smakebiter fra flere av disse forestillingene.

HENNING KVITNES ga ut albumet «60 runder rundt sola» i fjor høst. Han har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. De siste årene har han gjort flere utsolgte suksessturnéer. Henning Kvitnes er en av landets mest populære artister i sin sjanger med låter som “Back To Little Eden”, “Evig eies”, «Sommarnatt i Bohuslän», “Guttær”, “Sånne som oss” og mange fler. Vi er utrolig glade for at Henning vil komme innom og ta noen låter for publikum i Son!

ELINE SMITH er en fremragende sangerinne bosatt i Moss. Nylig kunne vi oppleve henne som gjest i NRK-programmet Beat for Beat, der hun bidro med nydelig sang.

Eline beveger seg i et musikalsk landskap bestående av pop, viser, og jazz. Hun er glad i variasjon, noe musikken også farges av. Eline jobber i tillegg som musikkterapeut, der hun bruker musikken i møte med mennesker som har utfordringer enten med kommunikasjon, hukommelse, alderdom eller livet generelt. Vi gleder oss stort til å presentere Eline for publikum i Son!

HALLVARD HOLMEN er skuespiller og kveldens konferansier. Han er godt kjent for de fleste gjennom sine roller i en rekke norske filmer og serier som bl.a. ”Himmelblå”, ”Nobel”, ”Side om Side”, ”Mammon”.

Musikere i Son Kulturkirke denne kvelden er Hallgrim Bratberg (gitarer), Håvar Bendiksen (gitarer), og Jon-Willy Rydningen (tangenter).

Billettpris: 450 kroner. Dørene åpner 19.30. Kjøp billetter her!