Ny konserthøst på SAGA

Unni mm

I slutten av august braker det løs med nye, spennende konsertopplevelser på SAGA. Fra menyen: Unni Wilhelmsen (bildet), Tord Gustavsen Trio, Yin Yoga med klaver for å nevne noe.

Høstens konsertprogram på SAGA:

Lørdag 25. august kl. 15.00
YIN YOGA MED KLAVER OG SANG, kr. 300
Yin yoga med klaver og sang er balsam for kropp og sjel. Yogalærer og skuespiller Camilla Augusta S. Hallan guider deg gjennom enkle yogaøvelser som passer for alle typer kropper, også stive og støle! Øvelsene blir akkompagnert av pianist Øyvind Denstad. Deltagere tar med seg sitt eget pledd til avspenning.

Lørdag 29. september kl. 19.30
UNNI WILHELMSEN, SOL HEILO OG HANNE MARI KARLSEN, kr. 350
Denne fargerike trioen har høstet trampeklapp fra en rekke norske scener. Til Son tar trioen med seg et tosifret antall instrumenter. Det blir kjente sanger fra Unni Wilhelmsens repertoar, Katzenjammerklassikere og noen fete coverlåter.

Lørdag 20. oktober kl. 19.30 – kl. 22.00
KLAVERKONSERT OG BJØRNEBOE FORESTILLING, kr. 350
Vi åpner med klaverkonsert med THORMOD RØNNING KVAM, en av Norges mest talentfulle klassisk skolerte pianister i sin generasjon og med et svært høyt internasjonalt nivå. Etter en pause med forfriskninger slipper vi til skuespiller TORSTEIN ANDERSEN som tar oss med på en reise gjennom Jens Bjørneboes liv og forfatterskap. Det blir et sterkt møte med en av de mest omstridte og fargerike norske forfatterne i etterkrigstiden.

Tirsdag 23. oktober kl 19.00, Moss kirke
TORD GUSTAVSEN TRIO, kr. 250
TORD GUSTAVSEN piano, elektronikk SIGURD HOLE bass JARLE VESPESTAD trommer. Tord Gustavsen Trio er intet mindre enn en norsk jazzsensasjon. Med følsomhet og intenst samspill leverer trioen melodiøs og kreativ jazz, av noen omtalt som «ordløse salmer».
NB! Konserten holdes i Moss kirke. Arena i Moss er hovedarrangør, SAGA er medarrangør

Mer informasjon om konserten finner du her!

Søndag 11. november kl. 19.00
KRAFTTAK MOT KREFT, kr. 350
Vegard Iversen mistet sin far i kreft for 3 år siden. På farsdagen – søndag den 11. november – samler han gode musikkvenner, lokalt og nasjonalt kjente, til en stor veldedighetskonsert hvor alle inntekter går til Kreftforeningen. Artistlisten vil bli informert om på nettsiden, på facebook og i lokalpressen!

Søndag 16. desember kl. 18.00
JULEKONSERT – hold av datoen. Mer informasjon kommer i løpet av august.