Opplev Silje Nergaard lørdag 14 oktober

silje nergaard - nettet

Fredag 13. oktober slipper Silje Nergaard sitt nye album «For you a thousand times» – og reiser ut på turne til Japan, Tyskland – og Son. Lørdag 14. oktober holder hun konsert i Son kulturkirke – den eneste konserten i Norge denne høsten. Kjøp billetter her!

Silje Nergaard ble oppdaget på Moldejazzen som 16-åring. I løpet av årene har Silje utviklet seg til en artist i verdensklasse, noe samarbeidet med Al Jarreu, Pat Metheny, Toots Thielemans og Kurt Elling er et synlig bevis på.

Silje har et solid repertoar av egne komposisjoner, som på sin måte er i ferd med å bli hennes egne standardlåter. Det er en prestasjon utenom det vanlige at en jazzartist kan tilbringe nærmere et og et halvt år på VG lista til sammen, bli nr. 1 to ganger og samtidig være en av Norges mest respekterte komponister og liveartister. Hun turnerer året rundt i store deler av Europa og Asia, med Tyskland som et av sine mest suksessfulle terrritorier.

Silje gjester Son kulturkirke – SAGA lørdag 14. oktober, sammen med sine to gitarister Hallgrim Bratberg og Håvar Bendiksen. Samme har denne trioen spilt på små og store scener verden over i en årrekke, og spiller alt fra store jazzfestivaler i Asia med 10.000 publikummere til intime jazzklubber i London med 200 gjester.

Konserten starter 19.30 – billettpris: 350 kroner. Billetter kan kjøpes ved inngangen eller på forhånd her.

Kafé i peisestua i Kulturkirka fra 18.30 og fram til konsertstart.