Silje Nergaard og Thomas Dybdahl til Saga

Dybdahl - Nergaard nettet

Høstens konsertprogram er klart: Lokal storbandmusikk fra Moss Big Band, jazztoner fra Silje Nergaard, stemningsfull poesikonsert med Anne Lande og Per Husby, samt fløyelsmyk pop/country/jazz fra Thomas Dybdahl er noe av det vi byr på. Kjøp billetter til konsertene allerede nå.

Son kulturkirke – SAGA går inn i sin sjette konsertsesong og det er hyggelig å kunne tilby Sons befolkning et rikholdig og variert program, hvor høy musikalsk kvalitet og nære musikkmøter står sentralt.

Konsertrekken er som følger:

Fredag 22. september, 19.30
Storbandkonsert med Moss Big Band

Lørdag 14. oktober, 19.30
Jazzkonsert med Silje Nergaard
Kjøp billetter her

Silje Nergaard er en av våre aller fremste jazzartister. For sin nyeste plate, «Chain Of Days» (2015), skrev VGs anmelder Stein Østbø: «Ingen balanserer det lekne og det melankolske med like stor bravur som Silje Nergaard» og ga platen terningkast 5. Det er bare å glede seg til å se og høre Silje Nergaard på nært hold på SAGA.

Fredag 27. oktober, 19.30
Poesikonsert med Anne Lande, Per Husby og Ole Jørn Myklebust
Kjøp billetter her

Med utgangspunkt i et langt samarbeid og flere plateutgivelser har Anne Lande, Per Husby og Ole Jørn Myklebust arbeidet fram et konsertprogram i forbindelse med allehelgensmarkeringen, men programmet fungerer utmerket løsrevet fra denne bestemte helgen.

De har i flere år reist rundt i store deler av landet med denne lavmælte høstkonserten – når verden er mørk her i landet. Tekstene handler om avskjeder, savn og overganger til nye dager. De gir rom til refleksjon over livets lyse og mørke sider og åpner opp for å se videre og fremover.

Tekstene som brukes under konserten er hentet fra blant andre Alf Prøysen, Hans Børli, Rolf Jacobsen, Arvid Hanssen, Kjell Aukrust, Inger Hagerup, Kolbein Falkeid, Kaisa Aglen, Arne Ruste og Anne Lande. Det er også ekstra hyggelig at dikt av en av Sons egne poeter, Arne Ruste, er med i dette stykket.

Fra pressen om konserten:

“intimt, vakkert og direkte.. vakkert og inderlig, – musikk det oser empati av..» Nettavisen, TV2

Lørdag 11. november, 19.30
Thomas Dybdahl
Kjøp billetter her

Thomas Dybdahl har fått strålende anmeldelser for sitt nyeste album, “The Great Plains” som utkom i februar i år. Aftenposten og Dagbladet ga platen terningkast fem, og Dagbladets anmelder skrev blant annet: “Dybdahl er en mester i å bygge opp gode stemninger, og det kommer virkelig til uttrykk her.(…)Dette er 45 minutter med pur vellyd.” Vi gleder oss til å høre Dybdahl i en intim konsertsetting i Son kulturkirke – SAGA.

Lørdag 9. desember
Julekonsert