Sommerkonsert med panfløytist Roar Engelberg

Roar Engelberg - nettet

Få med deg Roar Engelberg i Son kulturkirke søndag 23. juli kl. 19.30.

Roar Engelberg er kanskje nordens mest kjente panfløytist og han ble for alvor kjent i Norge mot slutten av 80-tallet. Han har blant annet turnert sammen med artister som Iver Kleive og Stein-Erik Olsen. Engelberg spiller fra sitt repertoar som han har opparbeidet i løpet av mange år, i samarbeid med utallige musikere fra mange ulike kulturer og musikalske stilarter.

I Son kulturkirke står Roar Engelberg alene på scenen, men likevel backet opp av fyldig orkestralt akkompagnement, som han selv har skapt og arrangert på forhånd.
Men av og til tones det hele ned til en enslig fløytetone med sus fra antikken.

Det blir en mangfoldig konsert med mange musikalske uttrykk og stemninger; egne komposisjoner, folkemusikk fra panfløytas mange hjemland, vakre keltiske melodier, samt klassiske perler og kjente viser og låter som de fleste vil kjenne igjen, som Vårsøg av Sommerro.

Billettpris: 200 kroner. Konserten starter 19.30, søndag 23. juli.