Det frivillige arbeidet i Son kulturkirke starter opp igjen

Det siste halve året har det frivillige arbeidet på Saga ligget dødt. Nå skal aktivitetene drevet av de mange frivillige i gang igjen, men innenfor det til enhver tid rådende koronareglementet.

Det er lov med kulturarrangement på inntil 200 mennesker, men samtidig må avstanden mellom folk være en meter. Det betyr at vi kan ha 125 publikummere i salen.

Det kan bli økonomisk krevende, men sikkerheten går først. Det skal være trygt å besøke kulturkirken.

I lang tid fremover vil vi trolig leve med en usikker korona-situasjon. Det betyr at vi må opptre ansvarlig og forsiktig, men ikke at vi må legge ned alle aktiviteter. Livet er her og nå og mye godt kan skje innenfor de aktuelle smittevernstiltakene.

Og vi er bare i starten. Son kulturkirke er lokalbefolkningens arena og må utvikles i tråd med dette. Her er tusen muligheter for frivillig engasjement. Alt som bygger opp gode relasjoner, får frem vår skapertrang og stimulerer vår evne til å bry oss om andre er hjertelig velkommen. Å være menneske er å være menneske sammen – vi trenger hverandre.