Yin Yoga med klaver og sang 25. august kl. 15.00

Camilla Augusta - nettet

Vi starter opp konserthøsten med noe så avslappende som Yin Yoga, ledet av Camilla Augusta Hallan og akkompagnert av pianist Øyvind Denstad. Dette blir balsam for kropp og sjel. Kun 60 ledige plasser til denne begivenheten – yogamatter vil fylle hele salen! Kjøp billetter her.

Varmt velkommen til en vakker og stemningsfull Yin yoga klasse i Son Kulturkirke. Dette blir balsam for kropp og sjel.
Yogalærer og skuespiller Camilla Augusta S. Hallan guider deg gjennom enkle yogaøvelser, som blir akkompagnert av pianist Øyvind Denstad, først og fremst i den klassiske sjangeren. Vi reiser innom Debussy, Satie og Beethoven m.m. Camilla Augusta vil også dele sin klokkeklare stemme i noen av sangene.

Stolene vil være ryddet bort til fordel for yogamatter, pledd og puter. Invitasjonen er å lytte til kroppen din og lytte til musikken med hele kroppen. Øvelsene som blir introdusert er forslag, så du er velkommen til å ta så mange lyttepauser som du vil underveis, liggende eller sittende.

I Yin Yoga bruker vi puter til å støtte kroppen der det trengs for å holde en tøyning i 2-5 minutter. Alle kan gjøre Yin Yoga ut i fra egen kropps utgangspunkt. Vi beveger oss sakte inn og ut av posisjonene. Det viktigste er en dyp og rolig pust.

Hvorfor Yin Yoga? Du vil bli invitert med inn i et fredelig univers, der du kan tillate deg å slappe av og bare være deg selv, i fellesskap med andre. Yoga er å være tilstede i eget liv og å ta ansvar for eget liv. Det er å møte deg selv i ærlighet og i kjærlighet. Yoga er er feiring av din sanne natur. Gjennom pust og meditasjon vil du kunne oppleve dette. Den levende musikken vil også kunne være en døråpner inn i deg selv og ditt følelsesliv.

Selve øvelsene kan løsne opp stive muskler, sette i gang blodsirkulasjonen og energiflyten i kroppen. Vi åpner energibanene i kroppen for å fremme helhetlig helse og vitalitet, såvel som emosjonell balanse. Øvelsene kan stimulere spesifikke organer i kroppen på samme måte som i akupunktur og shiatsu.

For mer informasjon eller spørsmål, se Camilla Augusta Yoga på Facebook.

Denne unike happeningen vil vare i ca 1 time og 45 minutter. Sørg for å ha drukket vann før du kommer. Myke klær som ikke strammer anbefales. Ta med eget pledd til avspenning.