Tirsdagskafé – hver tirsdag kl. 11.00 – 13.30

Tirsdagskaféen har blitt et ettertraktet sosialt treffsted, og her er plass til mange flere, unge som gamle. Vi serverer kaffe og vafler – og en anledning til å bli kjent med nye mennesker. Her er spennende folk med ulikt syn på både religion og politikk, her er høyt under taket og god stemning.

Liv og røre på Tirsdagskafeen i Son

Besøkstallet er økende, 20 – 25 på tirsdager mellom 1100 og 1330.

Aldersspennet er også stort, yngstemann sist tirsdag 12.9 er bare 6 måneder og selvsagt sammen med mammaen sin.  Eldstemann godt over 80 år, og de to hadde en god dialog sammen med storesøster.

Og som vanlig selvsagt vafler i verdensklasse.

Tirsdag 19.9 kl. 1200 holder Tommy Braaen et kåseri om ukjente sider ved Edvard Muchs liv:  «Munch drar til MonteCarlo i 1892 sammen med Christian Skredsvig, og han var allerede betatt av spillegalskap og besøk på Ruletten i Monte Carlo. Tap og vinn med ikke helt samme sinn. Men Munch malte også fra disse besøkene i de flotte slott og store saler.  Overraskende nok var dette innledningen til det første SKRIK»

Kom og hør!

Så vil vi arrangere spanskkurs, slik vi hadde i en lang periode for vel et år siden.  Kursholder er fortsatt Miguel, som bidrar frivillig han også.

Tirsdager i tiden 1200 – 1300.
For å lodde  interessen før vi setter i gang vil vi gjerne ha en telefon eller SMS om du ønsker å delta.  Kontakt Dag på telefon 932 16 200.

Følg med informasjon følg med på Facebook «Du vet at du er Soning når . . « eller www.sonkulturkirke.no